Denna natt har inte varit något vidare. L har verkligen inte sovit bra, vilket betyder att jag har sovit ännu sämre. Det står jag ut med att sova dåligt dels för man vet att hade L kunnat så hade han förmodligen sovit bättre. 

Vi har varit lite små förkylda här hemma sen innan julafton men det har inte riktigt brutit ut på oss. Jag trodde då att Ls förkylning började för han hade en tand på gång och mycket riktigt var det så, igårkväll kunde man känna lite vasst och nu känner man nästan hela tanden. Förkylningen var även påväg att avta när han fick sitt 5 månaders vaccin. Men efter den sprutan har förkylningen hängt kvar och blivit lite mer slemhosta. Under gårdagen verkade han lite trött och hängig men ingen feber. Sov däremot i 3 timmar i vagnen på dagen. Det har aldrig hänt att han har sovit så många timmar i sträck. Men det var nog välbehövligt, eftersom han var pigg på kvällen. Men nattsömnen blev inget vidare, han vaknade flera gång på grund av slemhostan. 

Idag när han vaknade var han rätt pigg men under dagen har febern kommit krypandes, både på honom och mig. Nu ligger vi nerbäddade i sängen och hoppas på att vi ska bli hyfsat friska till imorgon. 

Fick denna vas i julklapp, är helt kär i den!