Dagarna bara flyter på här hemma. Det är helt ofattbart att vår lilla skatt redan är 6 månader. Vad tiden har gått fort, och det tycker vi är väldigt skönt på ett sätt eftersom vår lilla L har haft haft lite problem med kolik och svårt med sömnen. 

Fast det är ju inte att man inte saknar den lilla pojken man hade i början, när han fortfarande var liten. Han växer så att det knackar.

På grund av sömnlösa nätter har det blivit som så att vi inte orkade varit ute så mycket för att träffa massa andra små barn och mammor. Tanken var att vi skulle börja gå på babysim i januari, men jag var för långsam med att anmäla oss. Så vi ska göra ett nytt försök nu i slutet av februari.

Istället fick det bli spädbarns musiken med svenska kyrkan. Det är jätte mysigt. Vi sjunger en liten stund och sen fikar vi mammor ihop. Vi är inte så många som går men då får alla tillfälle att prata. 

Det är nämligen så att i vår kommun har de valt att ta bort föräldrar grupperna på grund av personalbrist. Vilket är väldigt tråkigt för då hade man träffat mammor som skulle ha barn samtidigt.

Det blir lätt lite ensamt att gå hemma, där emot har det blivit en hel del fika tillfällen här hemma och på stan. Men ingen utav dem har barn i samma ålder, antingen är barnen äldre. Annars är de är gravida eller så längtar de till barn. Helt klart underbara vänner som har stått ut med skrikande L och trötta föräldrar.

Familjen, Liam,

Kommentera

Publiceras ej