Det hela började i fredags då L började få svårt att hosta upp slem och hade förmodligen väldigt ont i halsen. Det slutade med att vi fick en ambulans som kom ut till oss. När de kom så hade han lugnat ner sig i andningen, men dom tyckte ändå att vi skulle åka in till jouren för att L skulle kunna få inhalera. 

När L hade inhalerat så var han mycket bättre, men då var klockan så mycket så vi kunde inte hämta ut någon medicin. Så vi åkte hem och hoppas på att vi skulle klara oss till morgon. Men vid 5 på morgonen hade han samlat på sig massa slem igen så vi beslutade att åka in till akuten för att han skulle få inhalera igen. 

Väl inne på akuten fick L lite starkare läkemedel att inhandla och bäva tycke att det blev bättre igen. Läkaren rådde oss att åka hem och fortsätta inhalera hemma. Men det blev tydligt att han behövde lite starkare läkemedel. Så vi åkte tillbaka till akuten.

Vi blev inlagd på barnmedicin för att L skulle få fortsätta inhandla lite starkare läkemedel, under natten. Men nu på morgonen har han bli mycket bättre, han är piggare och har mycket mer ork. Så nu väntar vi på läkare och så får vi se vad han säger. 
Familjen, Liam,

Kommentera

Publiceras ej